Möte med den lokala fotbollen kring matchfixing måndag den 28 augusti

Preliminärboka måndagen den 28 augusti kl. 18-20 för ett möte om matchfixing. Mötet vänder sig i första hand till föreningar med juniorverksamhet och med seniorfotboll på programmet. Med på mötet är representanter från Svenska Fotbollförbundet och ev även från polisen.

Informationsmöte och Workshop 170620

Göteborgs Fotbollförbund inbjuder alla fotbollsföreningar till informationsmöte och Workshop kring fotbollens och föreningarnas utveckling i Göteborg

Sorg i Göteborgsfotbollen

Med bestörtning når oss beskedet att den person som i förmiddags sköts till döds i Lövgärdet var Sveakurd FC:s ordförande. Det är också skälet till att ett antal föreningar valt att ställa in sina matcher, något som vi har full förståelse för. Våra tankar går till hans nära och kära.

Matchreferat på föreningarnas och lagens hemsidor

Vi har tidigare påtalat det olämpliga i att på föreningens/lagens hemsidor skriva nedlåtande och kritiserande om domare och/eller motståndarlag.
Trots påminnelser så finns det föreningar och ledare som fortsatt lägger kraft och energi på detta – något som inte är tillåtet.

Rapport Föreningslyftet 2016!

2013 började Göteborgs Fotbollförbund med ett systematiskt arbete för att förbättra förutsättningarna för Göteborgsområdets idrottsföreningar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter