MålvaktsCamp 2017

Återigen erbjuder vi vår populära målvaktsträning för ungdomar under sommartid!

Informationsmöte och Workshop 170620

Göteborgs Fotbollförbund inbjuder alla fotbollsföreningar till informationsmöte och Workshop kring fotbollens och föreningarnas utveckling i Göteborg

Sorg i Göteborgsfotbollen

Med bestörtning når oss beskedet att den person som i förmiddags sköts till döds i Lövgärdet var Sveakurd FC:s ordförande. Det är också skälet till att ett antal föreningar valt att ställa in sina matcher, något som vi har full förståelse för. Våra tankar går till hans nära och kära.

Matchreferat på föreningarnas och lagens hemsidor

Vi har tidigare påtalat det olämpliga i att på föreningens/lagens hemsidor skriva nedlåtande och kritiserande om domare och/eller motståndarlag.
Trots påminnelser så finns det föreningar och ledare som fortsatt lägger kraft och energi på detta – något som inte är tillåtet.

Rapport Föreningslyftet 2016!

2013 började Göteborgs Fotbollförbund med ett systematiskt arbete för att förbättra förutsättningarna för Göteborgsområdets idrottsföreningar.

Läget med matchprogram och träningstider

Vi får många samtal från föreningar och ledare kring matcher och träningar och när allt är klart inför säsongen. Vi är i år senare än vanligt och då vi dessutom börjar vårt seriespel en vecka tidigare så förstår vi er som väntar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter