Informationsmöte Föreningsutveckling

Göteborgs Fotbollförbund inbjuder alla fotbollsföreningar till ett informationsmöte torsdagen den 11 juni kring fotbollens, futsalens och föreningarnas utveckling i Göteborg med fokus på barn och ungdom.

Inbjudan informationsmöte Futsal

Göteborgs Fotbollförbund inbjuder alla föreningar till ett informationsmöte inför futsalsäsongen 2020/2021 onsdagen den 17 juni.

Information om seriestart för senior- och juniorserierna i Göteborg

Göteborgs Fotbollförbund har sedan tidigare kommunicerat ambitionen om att starta upp seriespelet för seniorer under juni månad med enkelserier. I nuvarande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och SvFF så avråder man tillsvidare från tävlings - och träningsmatcher för vuxna. Detta kommer förmodligen att omprövas av Folkhälsomyndigheten och SvFF inom kort. För att föreningarna ska kunna planera sin verksamhet så vill vi oavsett detta presentera information kring vad som är tänkt kring våra seniorserier.

Göteborgsfotbollens Hall of Fame 2020

För tredje året har nu Göteborgs Fotbollförbund valt in medlemmar i Hall of Fame. I och med detta så kommer GFF fortsättningsvis att välja in medlemmar vartannat år.

Alla är olika - olika är bra

Välkomna att söka medel via Alla är olika – olika är bra. ANSÖKNINGSTIDEN startar i maj 2020. Utdelning sker löpande från maj-november och kommer i år att omfatta extra många föreningar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter