Oktobertävling ersätter Sanktanslutspelet

Istället för Sanktanslutspelet arrangerar Göteborgs Fotbollförbund i oktober 2014 en egen tävling för att förlänga säsongen. Läs mer i inbjudan nedan.

Kansliet stängt

Kansliet är stängt 27 och 28 augusti då vi är på konferens med de övriga Götalandsdistrikten. Vår reception är dock öppen som vanligt mellan 08:00-16:30 (lunchstängt 12-13).

VM-kvalmatcherna 13 och 17 sept

Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna se VM-kvalmatcherna 13 och 17 september på Gamla Ullevi erbjuder vi gratis matchflytt.

Novemberserien 2014

Vår populära träningsserie för 12- och 13-årslag spelas även i år.

Avsluta säsongen med Gbg cupen!

Göteborgs Fotbollförbund och Korpen inbjuder till Gbg cupen den 20-26/10. Cupen är ett samarrangemang mellan GFF och Korpen och syftar till att erbjuda en trevlig avslutning på seniorfotbollen.

Påminnelse - Klimatmatchen

Göteborgs Fotbollförbund och Göteborgs Stad inbjuder ungdomsföreningar i Göteborgs kommun att vara med i tävlingen klimatmatchen .

Påminnelse - Skräpprojektet

Vill du och din fotbollsförening vara med och göra någonting gott för både er själva och Göteborg – samtidigt som ni får en kul dag tillsammans? Då ska ni se till att arrangera en städdag vid er träningsanläggning någon gång under perioden 30 augusti – 15 oktober.

Förbundsinformation

Nu finns ett nytt nyhetsbrev ute under fliken Förbundsinfo.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter