Domare till träningsmatcher

Då Göteborgs Fotbollförbund har stängt under perioden 6 juli – 2 augusti måste vi ha ansökan senast 3 juli för att vi ska kunna tillsätta domare till träningsmatcher som ska spelas under perioden vi har stängt.

Informationsmöte och Workshop 16 juni

Göteborgs Fotbollförbund inbjuder alla fotbollsföreningar till informationsmöte och Workshop kring fotbollens och föreningarnas utveckling i Göteborg.

Ledarutbildning Landslagets Fotbollsskola

Göteborgs Fotbollförbund erbjuder föreningar som har för avsikt att genomföra fotbollsskola under sommaren en ledarutbildning den 31 maj och 7 juni.

Fortbildning tränare

Svenska fotbolltränarföreningen och Göteborgs Fotbollförbund inbjuder till traditionell fortbildning för tränare torsdagen den 4 juni i anslutning till IFK Göteborg - IF Elfsborg.

Status Föreningslyftet – Del 2

För ca 3 veckor sedan publicerade vi Status Föreningslyftet – Del 1 (läs här!). Där redogjorde vi för hur Föreningslyftet kommit till och de underliggande orsakerna till att Föreningslivet ser annorlunda ut idag. Nu kommer del 2 - som blickar framåt…

Välkommen till Spelklar

Svenska Fotbollförbundet och Folksam sparkar nu igång en alldeles ny tjänst - SPELKLAR - idrottsmedicinsk rådgivning för dig som spelar fotboll.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter