Kvinnlig nätverksträff - 160622!

I samband med matchen Kopparbergs/Göteborg FC – Djurgårdens IF FF inbjuds alla kvinnliga instruktörer, ledare och förtroendevalda inom Göteborgsfotbollen till en träff för att bl.a. diskutera hur vi kan bli fler men också för att skapa gemenskap.

Central föreningsdomarutbildning onsdagen den 25 maj

För föreningar som inte har möjlighet att anordna egna föreningsdomarutbildningar arrangerar Göteborgs Fotbollförbund en central föreningsdomarutbildning den 25 maj mellan kl.18.00 – 21.00 på Katrinelundsgymnasiet sal 210.

Halvvägs där, häng med hela vägen till Holland

EM i Holland 2017 är nästa stora mästerskap för vårt svenska damlandslag. Med två spelade kvalmatcher och lika många segrar är vi nu halvvägs genom kvalet. Och med det, på god väg mot Holland.

Bolltrixet - Det nya "digitala teknikmärket"

Projektet heter Bolltrixet och har som strävan att aktivera barn och ungdomar i roliga och utmanande "uppdrag" med boll genom just de medier som idag gör barnen stillasittande.

Nu släpper vi spelprogrammen

Från och med torsdag 17 mars släpper vi spelprogrammen. Vi börjar med senior-och juniorserierna, som ju haft spelordningsmöten. Under fredagen kommer övriga serier. Ni kommer hitta allt under fliken Serier.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter