Bergums IF söker seniorer och juniorer

Bergums IF behöver bli fler. Vi söker spelare till våra seniorlag, både damer och herrar. Herrarna spelar i år i div 6 och damerna i div 4 Juniorer är också välkomna.

Torslanda IK damer söker nya spelare, frramförallt målvakt

Vi vill förstärka vårt lag och söker nu nya spelare att komplettera vår trupp med. Idag har vi många unga spelare, juniorer, och vill gärna få in ett gäng något äldre tjejer för att få en bredare erfarenhet i truppen.

Träningsmatcher sökes!

Bergsjön sportklubb gamla (Somalia sk) söker motstånd för träningsmatch. Gärna lag från div 4-6. Vi söker också Herrjuniorers matcher.

Väskurd BK söker träningsmatcher

Västkurd BK är en nystartad klubb som kommer att spela i div 7 2017. Vi söker nu träningsmatcher och önskar motstånd från div 5-7.

Målvakt sökes till Askims damjuniorer

Askims IK satsar hårdare än någonsin på damfotbollen. Nytt för i år är att vi har 2 nya anställda ledare till Damjuniorer och Damseniorer med stor erfarenhet.

Målvakt sökes!

Hårdsatsande Surte IS FK seniorer div 7 söker förste målvakt ! Vid intresse ring lagansvarig/kontaktman Tero på 0736-273889.

Träningsmatcher sökes!

Fotö Goif söker träningsmatcher V 8-10-11-13. Vid intresse kontakta Bosse Björk på 0705-842001 eller på bo.bjork@Hotmail.com.

Träningsmatcher sökes!

Donsö IS söker träningsmatcher v 9 – 11 (hemma eller borta). Vid intresse kontakta Janne Ericsson på tel: 0703-244927.

Hällesåker IF söker spelare

Hejsan alla tjejer som spelar fotboll. Vi är ett div.3 lag som heter Hällesåker IF som söker spelare till 2017 fotbollsår.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter