Qviding FIF söker tränare

2017 blev ett riktigt bra år för våra juniorlag. På killsidan vann vårt U19-lag Juniorklass 2 och vårt yngre herrjuniorlag kan vinna juniorklass 3.

På tjejsidan har vi spelat i en regional utvecklingsserie och fått bra matchning där och spelade oss hela vägen fram till en kvartsfinal i Gothia Cup. Under 2018 kommer vi göra stora satsningar på att utveckla och förbättra utbildningsverksamheten i föreningen och därför söker vi ledare som kan vara med och hjälpa våra tjejer och killar vidare i utvecklingen.

I första hand är det detta vi söker:

  • Assisterande tränare och hjälptränare till vårt utvecklingslag på herrjuniorsidan, födda 00-02.
  • Huvudtränare för vårt utvecklingslag på Damjuniorsidan, födda 01-03
  • Assisterande tränare och hjälptränare till både Dam U och Damjuniorer.
  • Hjälptränare till vårt ambitiösa och duktiga P03-lag.

Vi kommer också göra en satsning på målvakter och målvaktsträning i föreningen under 2018 och vill du kombinera någon av dessa roller med att ansvara för målvaktsträning så har du kommit till helt rätt förening.

Oavsett hur mycket du vill och kan vara med, utbildningsbakgrund m.m. - är du intresserad så tveka inte på att höra av dig till mig. Saknar du utbildningar hjälper vi gärna till med att sy ihop en utbildning och en utveckling för dig personligen. Jag berättar gärna mer om lagen och vår satsning över mail eller telefon. Vi söker dig som är sugen på att satsa på din tränargärning och vill växa med spelarna och hjälpa dem i deras utveckling.

Rickard Petersson - fotbollsansvarig i Qviding FIF
rickard.petersson@qviding.se
Tel: 0735-086105