Vi söker en passionerad huvudtränare till ett lag för ca 25 killar födda år 2004 i Västra Göteborg

Vi spelar 11-manna, tränar 3 ggr/vecka plus seriematcher i div 3 respektive div 4. Vi deltar också på några cuper per år, bl a Gothia Cup, och träningsmatchar ganska flitigt.

Gruppen har talang, framför allt bra teknik och spelförståelse men vi är inget storväxt lag och vi har insett att 2018 blir lite av mellanår då flera av våra konkurrenter för tillfället har vuxit ifrån oss.

Killarna gillar fotboll, är väldigt goda kompisar och vi har inga problem i gruppen som också har en funktion som integration och som fungerar mycket bra.

Hittills har vi föräldrar (5-6 ledare och 1 administratör) gemensamt coachat och administrerat laget och det har gått bra men nu är det tydligt att killarna behöver nya utmaningar och en ny röst för att komma till nästa nivå.

Den tränare vi söker kommer att få full backning av föräldragruppen vad gäller administration och vi kan ta vissa träningar och flera av matcherna också. Ansvaret ligger framför allt på träningsupplägg, en "röd tråd" för spelar- och lagutveckling och en passion för ungdomsfotboll. Någon erfarenhet och/eller utbildning är önskvärd. Ersättning kommer att utgå från klubben i viss utsträckning. Detta är en möjlighet att få leda och utveckla en härlig grupp med potential och komma in i ett socialt sammanhang där vi har väldigt kul!

Om du är intresserad och vill ha mer information hör av dig till Johan Zettergren på 0703-288608 eller Anders Eliasson på 0709-846060.