Matchrapport P-90 26 februari 2006

Distriktslag P90/16 år vs Älvsborgs FF J17

Resultat: 3 - 5  (0 - 2)
Målskyttar GFF: Alexander Alvarado (s), Megin Kica, Simon Rutenborg

En match som öppnades mycket trevande från båda lagen utan speciellt bra spel från någondera. Göteborg tog dock tag i spelet efter ca 15 minuter och började sätta press på Älvsborg, och skapade ett flertal målchanser som utmärkte målvakten Vicktor Skoglund i Älvsborg avvärjde. Genom två fasta situationer kunde dock Älvsborg göra 1-0 och 2-0 och hade bud på 3-0 innan halvleken var slut.
Några omdisponeringar i halvlek gjorde att Göteborg kom ut som ett nytt lag i andra halvlek och kunde, genom en straffspark på Simon Rutenborg, reducera till 1-2 av Alexander Alvarado. Älvsborg fick omgående en straffspark och kunde öka ledningen till 3-1 och för att strax därefter utnyttja två hörnor till både 4-1 och 5-1.
Göteborg fortsatte dock sitt goda spel, och ett tröttkört Älvsborg bjöd på några målchanser. Mergin Kica reducerade till 2 - 5 på frispark, och Simon Rutenborg utnyttjade ett misstag i Älvsborgs backlinje till 3 - 5 och hade ytterligare bud på mål.
Ledarna Josip Baric och Emil Ordasi ger andra halvlek godkänt.
Laguppställning:

Hrvoje Sambar IFK Göteborg
Sina Mohammedzadeh Hisingsbacka FC
Malband Moheidin IFK Göteborg
Beltony Magando BK Häcken
Marcus Johansson Västra Frölunda IF (45)
Alexander Sörensson Hönö IS/Norra Skärgården                          
Nicklas Tidstrand GAIS (45)
Robin Östlund Gunnilse IS (45)
Mergin Kica Västra Frölunda IF
Nelson Da Graca Hisingsbacka FC (60)
Alexander Vrebac Örgryte IS
Anton Hysén BK Häcken (45)
Alexander Alvarado BK Häcken (45)
Mikael Andersson IFK Göteborg (45)
Simon Rutenborg BK Häcken (60)