Kallelse till samling med distriktslag pojkar födda 1991 i Gunnilse fredag den 9 februari

Dags för träning med distriktslag pojkar födda 1991 i Gunnilsehallen fredag den 9 februari kl. 18.30-20.00.Samling kl. 18.00 .

Distriktskaptenerna kallar härmed följande spelare :

Janathan Rasheed Gais,David Gustafsson Torslanda IK , Christoffer Adesjö-Lindfors Qviding FIF,Nicholas Andersson IFK Göteborg ,Robin Dovmyr Landvetter IS , Gustaf Sehlin Azalea BK,Andreas Johansson Lerums IS,Nicklas Martinsson IFK Göteborg,Ali Mohammed Gais,Jesper Olofsson Öckerö IF , Alexander Ahlstrand Landvetter IS , Christoffer Bratt Qviding FIF,Martin Nilsson IFK Göteborg,Johan Rundqvist Gais,Filip Eckerström Gais,Adrian Sundqvist Azalea BK,Ari Ahmed Gais,Joel Rask Öckerö IF ,Robin Eriksson Kärra/Klarebergs IF,Oliver Dino BK Häcken,Addi-Erik Tucinovic-Kadiric Gais och Kamal Mustafa IFK Göteborg.

Medtag handduk och personlig utrustning.

Återbud till Krister Qvil på tel 0708-979732 så fort som möjligt.

Välkomna

Distriktskaptenerna

Mike ,Krister och Ulf