Skräpprojektet - Påminnelse

Sedan några år driver Göteborgs Stad tillsammans med Göteborgs Fotbollförbund ett projekt med syfte att hålla rent och snyggt kring våra anläggningar. Det har bl.a. inneburit att vi fått fina papperskorgar i anslutning till konstgräsplanerna och även hjälp med att sätta upp skyltar.

Årets projekt ser lite annorlunda ut och vi gör ett försök att involvera även de mindre föreningarna i Göteborgs kommun.

Våra elitföreningar
Har som vanligt medverkat i framtagandet av en affisch. Den är nu klar och finns såväl digitalt som i papper(A3).

Våra elitföreningar kommer också att finnas med i några andra sammanhang .

Ungdomsföreningarna i Göteborgs kommun
Här kommer vi likt förra året att fokusera på en städdag runt anläggningen. Anmälan sker via länken nedan och städdagen kan arrangeras under hösten fram till den 19 oktober.

Kommunen ställer upp med städmaterial, hämtning av skräpet och vattenflaskor till föreningen. Dessutom får de föreningar som genomför aktiviteten och skickar in en enkel dokumentation samt lägger upp affischen på hemsidan eller i matchprogrammet 2000 kr som faktureras. Återkommer med vart fakturan skall ställas när det blir aktuellt.

Vi pratar just nu också med några av elitföreningarna om att hitta två elitmatcher med fri entré under hösten.

Seniorföreningarna i Göteborgs kommun
Nytt för i år är att vi även vill engagera våra mindre föreningar.
Genom att sätta in affischen på föreningens hemsida och även medverka till att det är rent och snyggt vid matcherna så kommer varje deltagande förening att få tre träningsbollar st.5. Dessa kommer att kunna hämtas i receptionen på GFF:s kansli. Det kommer också att finnas ett begränsat parti vattenflaskor. Vi meddelar på hemsidan när bollar och vattenflaskor finns att hämta.

Anmälan städdag

Göteborgs Fotbollförbund Göteborgs Stad