Spelprogram Futsal för barn

Nu är spelprogrammen till Futsal för barn klara. Ni hittar dessa under fliken Serier. Bläddra fram till rätt serie i rullistan, (tex Futsal för barn Pojkar 03 Grupp 3). Spelprogrammen finns också i FOGIS, via föreningens inloggning.

Observera att spelprogrammen för Pojkar 06 inte är kompletta. Det är bara matcherna fram till jul som är klara, resterande omgångar presenteras i december. Vi inväntar mer halltider, därav förseningen. Vi beklagar om detta ställer till problem i er planering. Om ni redan nu vet att ni inte kan spela vissa helger i jan, feb och mars, vänligen mejla dessa till mattias.persson@gbgfotboll.se. Då har vi med oss eventuella förbehåll när vi lägger resterande spelprogram.

Läs igenom föreskrifterna noga, där finns information om hur man går tillväga vid matchändringar. Och glöm inte häftet "Så spelar vi Futsal 2014/15". Där hittar ni spelreglerna.

Information Futsal för barn 2014-15