Läget med matchprogram och träningstider

Vi får många samtal från föreningar och ledare kring matcher och träningar och när allt är klart inför säsongen. Vi är i år senare än vanligt och då vi dessutom börjar vårt seriespel en vecka tidigare så förstår vi er som väntar.

Läget är följande:

När det gäller matcherna så är allt klart ner till 12 år. Programmen för 10-11-åringarna jobbar vi med för fullt och är klara med dem senast på tisdag den 28 mars. Det innebär att matchprogram för alla våra serier från 10 år och uppåt då blir publicerade.

När det gäller träningstiderna på konstgräsplanerna i Göteborgs kommun så är de klara. Dock kan varken vi eller Idrotts- och föreningsförvaltningen publicera dem innan alla matcherna i systemet ligger inne.

Därför kommer Idrotts- och föreningsförvaltningen att tända ljuset på planerna per automatik på måndag och tisdag. Därefter tänder Ni med ljusbrickor på sedvanligt sätt.

Vi ber om ursäkt för förseningen och de olägenheter det innebär.

Göteborgs Fotbollförbund

Ulf Carlsson