Kompisligan - glädje, gemenskap, för alla

Göteborgs Fotbollförbund är en del av Kompisligan. Kompisligan är ett långsiktigt samarbete mellan distriktsförbunden i Sverige.

Förutom den gemensamma sajten kommer alla i laget och föreningen att kunna följa Kompisligan och allt som händer kring barn- och ungdomsfotbollen i hela Sverige genom våra konton på sociala medier.

Gilla och följ @Kompisligan.se på Instagram och Facebook.
Du kan också följa hashtagen #kompisligan eller #kompisligan2017 på Instagram, Twitter, Youtube och i andra kanaler.

Kompisligan finns även på Linkedin.

Vi kommer att arrangera roliga tävlingar och utlottningar, vi kommer att skriva reportage och artiklar, vi kommer att intervjua spelare, domare och föräldrar.

Samtidigt som du kan följa ditt eget lag och alla andra lag i serien och i Sverige via Matchportalen som vi nu bygger om, så kan du även få tips om träning och kost. Eller se och inspireras av hur andra lag runtom i Sverige och Europa gör för att ha kul med sin fotboll och hur de utvecklar sig som spelare och ledare, domare och föräldrar, lag och föreningar.

Du kan själv skicka in tips om hur du eller ni i laget eller i föreningen löser olika vardagsproblem kopplat till fotbollen. Tipsa gärna vår redaktion på redaktionen@kompisligan.se så tar vi upp det på sajten och i våra olika sociala medier.

Syftet med Kompisligan är att skapa en gemensam mötesplats, en digital plattform, som vi fyller med engagerande, inspirerande och underhållande innehåll. För att på så sätt öka fokus och lyfta barn- och ungdomsfotbollen, både i Göteborg och i hela Sverige.

Genom Kompisligan vill vi få fler att börja spela fotboll, få fler att fortsätta längre upp i åldrarna samt få fler att engagera sig i och kring barn- och ungdomsfotbollen i vårt distrikt.

Idag är vi närmare 300 000 spelare och 50 000 ledare runt om i Sverige. Och det är någonstans runt 2 miljoner föräldrar, syskon, släktingar och kompisar som supportar oss.

Det gör oss faktiskt till världens största liga!

Välkommen till Kompisligan.