Novemberserien ersätts av Fair Play Serien

Efter en utvärdering av förra årets Novemberserie så har vi beslutat att inte erbjuda någon Novemberserie säsongen 2017.

Istället kommer vi att erbjuda en Fair Play Serie under mars 2018. Fair Play Serien kommer att ha samma upplägg som Novemberserien och kommer att erbjudas för Flickor och Pojkar 12 och 13 år. Det innebär också att tidigare Novemberserie/träningsserie, som förekommit ute i distriktet, för mindre spelformer 5 mot 5 och 7 mot 7 inte heller kommer att erbjudas under november. Istället erbjuder vi under vinterperioden november till februari futsalspel i olika former och tidsperioder. Vi vill med detta också öka förståelse för futsal som egen idrott och få en tydligare linje i fotbollssäsong kontra futsalsäsong i distriktet.

I Fair Play Serien får spelare, ledare och domare chansen att öva inför det stundande seriespelet.

Anmälan för Fair Play Serien kommer att öppna upp 27 november.

Mer information om upplägg och tävlingsföreskrifter kommer i samband med att anmälan öppnar.