Reservera lördagen den 26 maj för Fotbollföreningens dag

Lördag den 26 maj vill vi uppmärksamma som Fotbollföreningens dag i Göteborg.

Vi gör det genom att i bjuda in till fest i Exercishuset där vi utser de första medlemmarna i Göteborgsfotbollens Hall of Fame. Vår tanke är att uppmärksamma de ideella eldsjälarna som burit och bär våra föreningars verksamhet. Vi kommer att uppmärksamma såväl eldsjälar som finns i vår verksamhet idag som damer och herrar som historiskt betytt mycket i våra föreningars arbete. Under våren kommer föreningarna ha möjlighet att nominera personer till Göteborgsfotbollens Hall Of Fame. Vi återkommer med regelverk för detta och ett fullständigt program för tillställningen.

Samma dag och med en fortsättning på söndag eftermiddag så bjuder vi in till Göteborgsfotbollens Hemvändarcup. Vi ber att få återkomma med en mer precis inbjudan men ber Er att redan nu ta tillfället i akt att kontakta gamla lagkamrater och att i föreningarna fundera på hur vi internt skall dra nytta av arrangemanget.
Preliminärt kommer vi att spela 7 mot 7 för damer/tjejer och herrar/killar och har gjort en åldersklassindelning med följande klasser:

F/P U30
(Födda1988 och senare)

F/P 31-35
(Födda 1983-87)

F/P 36-40
(Födda 1978-82)

F/P 41-45
(Födda 1973-77)

F/P +46
(Födda 1972 och tidigare)

Gruppspel under lördagen och slutspel söndag eftermiddag.

Vi återkommer med mer information kring båda våra aktiviteter, men ber er att redan nu sätta igång med planeringsarbetet i föreningen. Kanske blir också ett antal interna föreningsaktiviteter i anslutning till ovanstående.

Göteborgs Fotbollförbund