Dystra siffror för föreningslivet i Göteborg diskuteras på Träffpunkt Idrott

5-7 mars går Träffpunkt Idrott av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan behandlar det mesta inom idrott med utställningar, föredrag och diskussioner. Se hela programmet här!

Onsdagen 7 mars är en s.k. politikerdag då både lokala och nationella politiker besöker mässan. Göteborgs Fotbollförbund kommer att delta i en paneldiskussion under rubriken "Hur mår Göteborgs föreningsliv". Läs pressrealeasen Dystra siffror för föreningslivet i Göteborg här!

I övrigt gäller:

Hur mår Göteborgs föreningsliv?

Onsdag 7 mars 14:30-15:30, Öppen scen

Medverkande: David Lega oppositionsråd Kd, Ulf Niklasson Stampen Local Media, Staffan Lindström, Bettan Andersson politiker (V) ordförande i Göteborgs Idrotts- och föreningsnämnd, Nina Anyai Ordförande Göteborg och Bohuslän Ridsportförbund Svenska Ridsportförbundet, Johan Gadd distriktsidrottschef, SISU Idrottsutbildarna Västra Götalands Idrottsförbund och Patrik Gustafson Göteborgs Fotbollförbund.

Det är kostnadsfritt att besöka den "Öppna" delen av Träffpunkt Idrott där vår paneldiskussion är. Dock behöver man registrera sig innan. Det gör ni här!

Vi uppmuntrar och uppmanar representanter från er förening att komma till svenska Mässan och delta som åhörare till paneldiskussionen. Det blir effektfullt om alla bär sin förenings träningsjacka eller matchtröja. Vi skall heller inte vara rädda för att ställa frågor till politikerna!

Välkomna!