Glad Påsk alla unga fotbollsspelare och ungdomsledare!

Ett avtal mellan Göteborgs Fotbollförbund och Fotboll 2000 ger föreningar, ledare och spelare i Göteborgsområdet fri tillgång till Bolltrixet och Illusionsbiblioteket.

Göteborgs Fotbollförbund gör tillsammans med Fotboll 2000 en satsning på att utveckla spelare till att bli ännu bättre i spelet.

Alla klubbar, ledare/tränare och spelare i Göteborg har nu fri tillgång till inspirationsverktyget "Illusionen". Knappa in på länken nedan och skapa ett gratiskonto och logga in för att bl a ta del av;

http://www.fotboll2000.se/illusionen/illusionen-start/?createaccount=1

  • "Bolltrixet" – ett teknikmärke för unga spelare (7-13 år) med massor av roliga och kluriga bollövningar att göra utanför själva lagträningarna med klubben. Ta medaljer och samla poäng själv eller tillsammans med en kompis. Allt som behövs är en mobiltelefon med inloggning till Bolltrixet, en boll och ibland några koner eller en målbur.
  • "Illusionsbiblioteket" – ett videotek med 300 teknik- och anfallsövningar. Alla videoövningar visas i fräscha klipp med tips och förklarande instruktioner. Perfekt för tränare som behöver få nya idéer eller för spelare i alla åldrar som söker utmaningar i att finta, dribbla och vända.

Tillsammans gör vi Göteborgsfotbollen roligare, bättre och mer attraktiv!