Nu släpper vi höstens serier

Höstens spelprogram för Flickor och Pojkar 8-13 år, samt Herrar Reservklass 2-4, är nu klara och finns att hitta i FOGIS eller på hemsidan under fliken Serier, http://gbgfotboll.se/serier/ .

Vi har som vanligt gjort vårt yttersta för att tillmötesgå önskemål men naturligtvis inte lyckats med allt.

Matchändringar i F/P13 år ska meddelas till oss, precis som matcher i Herrar Reservklass 2-4. Nu när serierna är släppta så måste samtliga ändringar godkännas av respektive motståndare.

Lediga plantider i Göteborgs kommun släpps inom kort, för mer info se www.bok.goteborg.se. Övriga föreningar får kolla vad som gäller med respektive planägare.

Känn ingen panik över att ändra era matcher redan nu utan gå igenom spelprogrammen i lugn och ro. Samtliga matchändringar som görs före 27 augusti är kostnadsfria. Matchändringar i barnserierna (8-12 år) är alltid kostnadsfria.

På förekommer anledning så påminner vi samtidigt om att det fr.o.m. 13 år är krav på att domaren får en elektronisk laguppställning uttagen via FOGIS. Även spelare som är underåriga ska registreras in i FOGIS om de deltar i match i serie för 13 år och uppåt.

Trevlig sommar!