Nomineringsmöte för tränare/ledare PF02, PF03 samt PF04

Härmed bjuds du som är tränare/ledare för PF02, PF03 samt PF04 in till vårt årliga nomineringsmöte för Zonlag inför kommande Zonlagsturnering. Mötet hålls tisdag 2 oktober. En kallelse kommer också att skickas via mail till föreningarna i vårt distrikt och aktuella ledare för respektive ålder.

Minst 1 deltagare per förening ska delta annars mister ni ev. chansen att få med spelare till Zonlaget. Det viktigaste syftet med Zonlagsturneringen är att få möjlighet att träffa er ledare och prata om hur vi spelar vår fotboll och bedriver den absolut största och viktigaste spelarutbildningen vi har i distriktet, nämligen den ni bedriver i era föreningar varje dag! Prioritera därför att medverka på mötet 2/10 samt den fortbildning som kommer att hållas i vecka 45 inför Zonlagsturneringen.

På nomineringsmötet träffas tränare/ledare i resp. zon och diskuterar vilka spelare som ska vara med i resp. Zonlag. I Zonlagsturneringen deltar spelare från föreningarna i Göteborgs Fotbollförbunds distrikt. Nytt för i år är att vi inte har Zonlagsturneringen för PF17-19 år.

Datum: Tisdag 2 oktober
Plats: Katrinelundsgymnasiets aula, sal 210
Tid PF04: kl. 18.00-20.30
Tid PF03, PF02: kl. 19.00-21.00