Futsal DM

Futsalsporten växer så det knakar. Fler och fler börjar inse tjusningen att variera sin fotbollsträning med Futsal på vinterhalvåret. GFF noterar t.ex. en ökning på 20% anmälda lag till vårt seriespel.

Nu är det dag för Futsal DM för seniorer i alla Lundby strands 5 hallar helgen 8-9 december. Vill samtidigt passa på att visa upp alla delar av Futsalen. Därför kallar vi det för Futsal DM + och kommer att framförallt under söndagen 9 december ha ett utökat utbud med allt från aktivitetsyta med idoler till Futsal-utbildning och massa matcher både ungdom och senior. Det hela avslutas ett finalspel kl 16-18.

Dagsprogram och innehåll hittar du i bifogad flyer!

Skicka gärna vidare denna info till alla medlemmar/spelare/ledare/föräldrar i era lag och föreningen och ta chansen att bekanta dig med en av framtidens mest populära sporter.

OBS! Gratis inträde!

Välkomna!