Schysst spel med Grönt kort

Till höstsäsongen 2019 inför fotbollssverige Grönt Kort. Grönt Kort för Fair Play är ett samarbete mellan SvFF, distriktsförbunden och Folksam för att lyfta fram alla goda föredömen inom barn- och ungdomsfotbollen.

Kortet delas ut till de spelare, en i vardera lagen, som under matchen gjort något lite extra för sina med- eller motspelare. Ex. peppat medspelare, sparkat ut bollen om någon legat skadad, accepterat domslut utan att klaga eller andra schyssta handlingar.

Spelaren kan sedan registrerar sitt kort i appen Min Fotboll för att stolt visa upp sitt Fair Play-pris.

Dela matchen – dela upplevelsen

#gröntkortförfairplay

Läs mer här: https://www.svenskfotboll.se/grontkort/

Glöm heller inte att ta del av vår Matchguide som vi har upprättat för att skapa en trevlig miljö runt matcherna.