Nomineringsmöte för tränare/ledare FP03, FP04 samt FP05

Härmed bjuds du som är tränare/ledare för FP03, FP04 samt FP05 in till vårt årliga nomineringsmöte för Zonlag inför kommande Zonlagsturnering. I år genomförs Zonlagsturneringen helgen 14-15 september med träning i samma vecka. Nomineringsmötet hålls måndag 19 augusti. En kallelse till nomineringsmötet har också skickats via mail till föreningarna i vårt distrikt och aktuella ledare för respektive ålder.

Minst 1 deltagare per förening ska delta annars mister ni ev. chansen att få med spelare till Zonlaget. Det viktigaste syftet med Zonlagsturneringen är att få möjlighet att träffa er ledare och prata om hur vi spelar vår fotboll och bedriver den absolut största och viktigaste spelarutbildningen vi har i distriktet, nämligen den ni bedriver i era föreningar varje dag! Prioritera därför att medverka på mötet 19 augusti samt den fortbildning som kommer att hållas 3 september inför Zonlagsturneringen.

På nomineringsmötet träffas tränare/ledare i resp. zon och framförallt diskuterar hur många ledare, och därmed antalet lag och spelare, som kan medverka från den aktuella zonen. I Zonlagsturneringen deltar spelare från föreningarna i Göteborgs Fotbollförbunds distrikt.

Datum: Måndag 19 augusti
Plats: Katrinelundsgymnasiets aula, sal 210
Tid FP05: kl. 18.00-20.30
Tid FP04, FP03: kl. 19.00-21.00