Uppdaterad Spelarutbildningsmatris – 190701!

Nu är Spelarutbildningsmatrisen uppdaterad och du hittar den på vår hemsida – klicka här!

Nyheter 2019

  • Förutom Spelarlyftets Spelarutbildningsplan så finns flera färdiggjorda träningsprogram från LSU (35 st) och Workshops (11 st) och Vinterträning för målvakter (5 st) som egna Utbildningsplaner. Dessa är uppdaterade till 2019 och man når dom i S2S via "Bibliotek – Spelarlyftet – Färdiggjorda träningsprogram" och i matrisen finns de högst upp på sidan 2. Genom dessa kan man på ett enkelt sätt kopiera in dessa i sin egen kalender och jobba med dom i laget.
  • Vidare så har Futsal förfinats där bl.a. Workshopen Futsal för barn ser dagens ljus samt att en Tävlingsmatris för Futsal tillförts. SvFF-utbildningen Tränarutbildning Futsal har också tillkommit.
  • Alla Så spelar vi-häften och alla Workshops från 3 mot 3 till 11 mot 11 ochFutsal är uppdaterade till 2019 års versioner och för futsalen till 2019/2020.
  • Dokumenten Matchguide, Matchprinciper, Samsyns-avtalet och Avsiktsförklaring och övergångspolicy har tillkommit.

Med dessa förändringar hoppas vi att matrisen har blivit lite bättre även i år!

Ni vet väl att all användning av S2S är gratis för Göteborgsklubbar!

Lycka till och trevlig sommar!

/Spelarlyftet