In memorian - Rolf "Vessla" Nilsson, Västra Frölunda IF

En av våra största lokala fotbollsprofiler har lämnat oss.

I förra veckan avled Rolf Nilsson efter en lång karriär där han hela tiden var sitt Västra Frölunda IF trogen.
Inledningsvis var han en spelande slitvarg i representationslaget, men efter en allvarlig benskada så blev han tillsammans med bröderna Kristiansson - Rune och Bertil - den som byggde upp Västra Frölunda IF:s Sverigeledande ungdomsverksamhet. Otaliga var de uppgifter han tog på sig i föreningen, ordförande, styrelsemedlem, ungdomsledare, fixare och allt i allo mm.
Utmärkande för hans arbete var att verka men inte synas. När åldersgrupper startades upp där "Vessla" fanns involverad så engagerade han sig alltid i andralaget och med stort focus på ett socialt ledarskap.

Parallellt med sitt föreningsarbete så vara han också i många år en respekterad ledamot i Göteborgs Fotbollförbunds ungdomskommitté.
2018 invaldes Rolf "Vessla" Nilsson som en av de första i Göteborgsfotbollens Hall of Fame.

Tack för ditt arbete i fotbollens tjänst.
Vila i frid
Göteborgs Fotbollförbund