Göteborgsfotbollens Hall of Fame- gala i Exercishuset lördag 23/5 2020

Lördag den 23 maj med start kl 18:00 kommer vi återigen att utse de nya medlemmarna i Göteborgsfotbollens Hall of Fame - en mycket uppskattad aktivitet som nu går in på tredje året.

Skälet till detta är att vi vill uppmärksamma alla lokalfotbollens eldsjälar – damer och herrar- för det ideella arbete som lagts ner i fotbollföreningens tjänst.

Under de två tidigare åren som vi utsett medlemmar i Göteborgsfotbollens Hall of Fame har totalt drygt 200 välförtjänta medlemmar valts in . Du kan läsa mer om evenemanget och se vilka personer som valts in genom att gå in på vår hemsida under Göteborgs FF:s historia.

Nu är det dags att nominera igen.

Nominering: Föreningarna kan själva nominera personer- nu verksamma såväl som tidigare verksamma och även personer som inte längre är i livet.

Kriteriet för att kunna nominera en person är att man sammanlagt varit verksam i föreningen som ledare i 25 år eller mer.
Nomineringen till Göteborgsfotbollens Hall of Fame skall ske innan onsdag den 6 maj.

En namnbricka med namn och förening kommer att sättas upp på en särskild plats i Idrottsmuseet på Kviberg. Under fliken Göteborgsfotbollens historia på www.gbgfotboll.se kommer namn förening och verksamhetsårtal att läggas in. En speciell plakett med en liten PIN kommer att delas ut i Exercishuset i anslutning till en enklare middag.

Medlemmar som valts in är också välkomna att delta i Exercishuset- har man en gång blivit invald så är man välkommen även följande år. Vi ber att få återkomma med detaljerna men personer som föreningen önskar nominera skall mailas till ulf.carlsson@gbgfotboll.se

Välkomna med era nomineringar och gärna en liten kortare presentation.

Göteborgs Fotbollförbund

Styrelsen