Göteborgs Fotbollförbund informerar om Coronaviruset

Uppdaterad 8/6

Nedan följer en uppdatering av Corona-läget just nu.

Matcher och riktlinjer

Göteborgs Fotbollförbund följer SvFFs riktlinjer och rekommendationer. Dessa uppdaterades i dag efter FHMs besked om att häva reserestriktionerna inom landet, så att nu all seniorfotboll nu kan spelas.

De nya riktlinjerna ligger väl i linje med det som GFF kommunicerat tidigare angående seriespel för senior- och junior 26/5 men gäller nu alltså all seniorfotboll dvs även de lägre förbundsserierna och de elitförberedande serierna.

Notera speciellt att det fortsatt inte heller är tillåtet att spela träningsmatcher innan 14/6 och att kommande matcher, precis som tidigare, skall ske helt utan publik och med alla de insatserna som krävs för att minimera smittspridningen. Läs mer om Varför ingen publik på fotbollsmatcher 8/6.

För de nationella serierna hänvisar vi till SvFF och deras instruktioner om vad som behöver göras.

För Göteborgslag i Damer Div 2 Nordvästra Götaland hänvisar vi till instruktioner från Bohusläns FF som administrera den serien.

Vi uppdaterar fortlöpande och så fort vi får ny relevant information från SvFF eller myndigheter så publicerar vi denna på vår hemsida.

Göteborgs Fotbollförbund