Göteborgs Fotbollförbund informerar om Coronaviruset

Uppdaterad 29/6

Nedan följer en uppdatering av Corona-läget just nu.

Göteborgs Fotbollförbund följer SvFFs riktlinjer och rekommendationer. Dessa uppdaterades i fredags (26/6) – läs här.

De nya riktlinjerna ligger väl i linje med det som GFF kommunicerat tidigare och innehåller endast mindre förändringar.

GFF avser att efter sommaruppehållet starta igång spelar- och tränarutbildningsverksamheten igen. Dock kan man räkna med anpassade upplägg utifrån aktuella riktlinjer.

Västsvenska Utbildningslägret för FP04 samt Utbildningsläger för FP05 kommer inte att genomföras. Däremot kommer Utbildningsdagarna för FP05 att genomföras 15-16/8 och i dagsläget planerar vi att genomföra Zonlagsturneringen (FP04, FP05, FP06) som planerat 12-13/9 med s.k. Nomineringsmöte 18/8. Men det återstår att se om riktlinjer och rekommendationer efter sommaren tillåter oss att genomföra just Zonlagsturneringen.

För sammandrag 6-8 år är fortfarande begränsningen för sammankomster med fler än 50 deltagare ett problem. Därför kommer 8-åringarna erbjudas vanligt seriespel istället för sammandrag. För 6-7 åringarna öppnar vi anmälan till sammandrag men kommer att göra en löpande bedömning om de är möjliga att genomföra.

Vi uppdaterar fortlöpande och så fort vi får ny relevant information från SvFF eller myndigheter så publicerar vi denna på vår hemsida.

Trevlig sommar önskar

Göteborgs Fotbollförbund