Sista helgen att ansöka om kompensationsstöd

På måndag den 26 oktober klockan 12.00 stänger RF ansökan om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader perioden 1 juli till 30 september på grund av pandemin. Så med andra ord är helgen sista chansen att ansöka om stödpengar för de föreningar som inte har ansökt än.

Riksidrottsförbundet, RF, ansvarar och administrerar ansökningarna som görs under fliken Idrottsmedel i IdrottOnline. Mer information om hur man gör ansökan hittar du i länkarna nedan där dels generell information om vad man kan och inte kan ansöka för finns, men också rent tekniskt - med ett videoklipp - hur en förening genomför sin ansökan i IdrottOnline.

Frågor om ansökan mailas till kompensationsstod@rfsisu.se

Frågor och svar om ansökan från RF

RF har dessutom gjort en enklare instruktionsfilm för hur man gör ansökan i IdrottOnline som ni kan titta på inför er ansökan.

https://www.youtube.com/watch?v=U8hPYnem-Pk

Nedan hittar ni lite samlad information från RF, SvFF samt informationsfilm från RF/Sisu Västra Götaland.

Samlad information från RF om Kompensationsstöd IF

Samlad information från SvFF om Kompensationsstöd IF

https://youtu.be/RHWW6pxHfDk