Information om barnfotbollen

Göteborgs Fotbollsförbund administrerar från och med 2017 all barnfotboll i distriktet. Vår nya medarbetare Rolando Moncada kommer ansvara för barnfotbollen i distriktet. Vi hälsar Rolando varmt välkommen till vårt kansli.

Flera av er har varit i kontakt med både oss på förbundet samt era respektive allianser och tillfrågat om information kring sammandrag och seriespel för 3 mot 3 samt 5 mot 5 (tidigare 3-manna och 5-manna). Vi kommer att komma ut med information löpande under kommande månad och vi kommer även strukturera om vår hemsida här på GFF för att kunna underlätta för er ledare och föreningar att hitta informationen. Nedan finner ni lite information vilka aktiviteter som är planerade framöver samt information om sammandrag och seriespel för de minsta. 7 mot 7 spelet påverkas inte utan fortlöper precis som vanligt i GFFs regi.

  • Futsalsammandrag 12 mars - Lundbystrand
    GFF kommer erbjuda futsalsammandrag den 12 mars för åldersgrupperna F/P födda 2010-2007. Information samt anmälan kommer i slutet av januari.
  • Informationsmöte och sammandrag 3 mot 3 & 5 mot 5, 19 mars

I samband med sammandrag (anmälan och information kommer i februari) på Serneke Arena kommer GFF hålla i informationsmöte inför 3 mot 3  & 5 mot 5 spelet 2017. Ni kan redan nu som ledare boka in datumet i era kalendrar. En officiell inbjudan kommer i början av februari.

  • 3 mot 3 sammandrag 2017
    För 6- & 7-åringar, F/P födda 2010 & 2011.

Vi i GFF kommer att behålla några av de strukturer som gällt under 2016 vilket innebär att vi strävar att jobba lokalt med sammandragen under året. Dessa kommer administreras från GFFs hemsida och anmälan till sammandragen kommer i slutet av mars. Vi är inte helt klara med alla sammandrag som kommer erbjudas men tanken är att försöka erbjuda så många lokala sammandrag som möjligt. Vi ser att föreningarna anmäler sig till det lokala sammandragen de historiskt sett har anmält sig till tidigare. Känner ni osäkerhet kring det är det bara att höra av sig till Rolando så guidar han er.

Nedan finner ni helt klara sammandrag.

Fler sammandrag kommer att fyllas på efterhand framförallt de lagen från Skärgårdsalliansen, Västra nätverket, Ale/Kungälvsalliansen och Lerumsalliansen

Datum

Plan

Förening

Tidigare Allians

V18: 6/5

Krokslättsvallen

Dalen KFF

Mölndalsalliansen

V19: 13/5

Lag från östra Göteborg

Östra Alliansen

V19: 13/5

Lag från västra Göteborg

Västra nätverket

V20: 20/5

Bravida Arena

BK Häcken

Hisingsalliansen

V21: 27/5

Lindevi 1

Lindome GIF

Mölndalsalliansen

V22: 3/6

Lag från västra Göteborg

Västra nätverket

V23: 10/6

Tuvevallen

Finlandia Pallo AIF

Hisingsalliansen

V23: 10/6

Lag från västra Göteborg

Västra nätverket

V24: 17/6

Kållereds IP

Kållereds SK

Mölndalsalliansen

V35: 2/9

Välens IP

Västra Frölunda IF

Mölndalsalliansen

V36: 9/9

Lag från östra Göteborg

Östra Alliansen

V36: 9/9

Lag från västra Göteborg

Västra nätverket

V37: 16/9

Torslandavallen

Torslanda IK

Hisingsalliansen

V38: 23/9

Åbyvallen 1

Mölndal Fotboll

Mölndalsalliansen

V39: 30/9

Lag från östra Göteborg

Östra Alliansen

V40: 7/10

Lag från västra Göteborg

Västra nätverket

V41: 14/10

Lag från hisingen

Hisingsalliansen

  • 5 mot 5 sammandrag/seriespel 2017

För 8-åringar, F/P födda 2009.

Seriespel 2017, spel utan sarg, runt vecka 18-24 & vecka 35-40.
Anmälan kommer vara mellan den 13 februari -12 mars och görs i FOGIS. Som förlag ser vi gärna att hela distriktet har samma matchdagar vilket bland annat varit väldigt populärt ibland annat Östra leken, Mölndalsalliansen & Hisingsalliansen. Förslaget är följande:
Mån: F2009 Tis: P2009  Ons: P2008  Tor: F2008
Rolando kommer vara i kontakt med respektive allians/område under den närmaste tiden.

Sammandrag under 2017, spel med sarg
Oavsett speldagar är ambitionen att ersättas sina "vanliga" omgångar med 5 mot 5 sammandrag på helger där spel med sarg kommer att tillämpas. Anmälan till dessa sammandrag görs utöver den anmälan som görs i FOGIS. Anmälan kommer kunna göras i slutet av mars till dessa sammandrag. De omgångar som berörs beror på vilka sammandrag vi kan erbjuda då vi behöver sprida ut sammandragen i flera veckor och gärna göra dom så lokala som möjligt. Vår ambition är koppla dessa gentemot de 3 mot 3 sammandrag som beskrivs ovan fast spel på söndag istället för lördag.

För 9-åringar, F/P födda 2008.
Enbart seriespel utan sarg gäller för denna åldersgrupp, vecka 18-24 & vecka 35-40.
Som förlag ser vi gärna att hela distriktet har samma matchdagar vilket bland annat varit väldigt populärt ibland annat Östra leken, Mölndalsalliansen & Hisingsalliansen. Förslaget är följande:
Mån: F2009 Tis: P2009  Ons: P2008  Tor: F2008
Rolando kommer vara i kontakt med respektive allians/område under den närmaste tiden.