Utbildningsläger 2018 flickor födda 2003

Här presenteras info kring Utbildningsläger 16-19 augusti.

Målsättningen med våra Utbildningsdagar och Utbildningsläger är att ge spelarna ökade möjligheter till att få en bred spelarutbildning. Tyvärr så har vi inte möjlighet att erbjuda plats till alla på dessa aktiviteter. Om du inte blir kallad denna gång, så kommer det komma fler möjligheter. Vi passar på att göra reklam för våra LSU dit alla intresserade spelare är välkomna.

Info kring vilka spelare som är kallade till Utbildningslägret skickas via mail till respektive förening och ledare. Meddela era spelare individuellt och på lämpligt sätt, se till att de bekräftar sitt deltagande enligt nedanstående instruktioner. Det gäller även reserverna. Att vi inte publicerar listan på uttagna spelare beror på att vi vill tona ned betydelsen av, och ev. uppståndelse kring, de uttagningar som görs i den här åldern. Därmed ser vi gärna att ni behåller namnen på de uttagna spelarna inom föreningen och informerar dem individuellt.

Utbildningsläger 2018

OBS! Kallade spelare reser tillsammans med gruppen till och från Utbildningslägret. Inga undantag medges! Notera att vissa skolor har startat sin verksamhet vecka 33.

Om du av någon anledning inte har möjlighet att följa med, måste du meddela oss omgående på e-postadress johan.mattsson@gbgfotboll.se

Bekräftelse på ditt deltagande:
Vi behöver ha bekräftelse på ditt deltagande senast fredag 15 juni. Detta gäller även reserver. Bekräfta via denna länk: Bekräftelseformulär

Info och program skickas sedan till den angivna mailadressen i slutet på juni.

Är du uttagen som reserv?
Reserver är uttagna, vilket innebär att om någon lämnar återbud, får en reserv den platsen. Kom därför ihåg att i Bekräftelseformuläret meddela ett telefonnummer där vi kan nå dig under sommaren, så vi kan kontakta dig vid ev. återbud. Vi kan komma att kontakta dig med kort varsel.

Kontaktuppgifter till anhörig:
Om vi av någon anledning behöver komma i kontakt med spelarens anhöriga under utbildningslägret, behöver vi kontaktuppgifter där vi kan nå dem. Dessa uppgifter anger du i Bekräftelseformuläret när du bekräftar ditt deltagande.

Aktivitet: Utbildningsläger
Plats: Borstahusen, Landskrona
Datum: 16-19 augusti 2018
Samling: vid Göteborgs Fotbollförbunds kansli, Ullevi, 16 augusti, kl. 10.40
Avresa från Göteborg 16 aug: kl. 11.00
Ankomst Göteborg 19 aug: kl. 16.00

Kostnad:
2 900 kr
I summan ingår bussresa, logi, helpension, GFF Instruktörer, planhyra.
Summan faktureras föreningen efter lägret. Om din förening ej står för denna kostnad får du reglera kostnaden med dem. Behöver du lämna återbud efter 13 augusti utgår en avgift på 500 kr.

Att tänka på:
Belastningen under veckan kommer att vara hög, därför är det viktigt att du kommer väl förberedd och att du är skade- och sjukdomsfria. Har du varit sjuk eller skadad och inte kunnat träna fullt ut senaste 2 veckorna innan lägret ska du ringa och diskutera din medverkan med Distriktskaptenerna. Medtag väl insprungna fotbollsskor för att undvika skavsår.

Specialkost:
Specialkost/allergier anger du i Bekräftelseformuläret.

Skada/sjuk:
Vid frågor eller återbud kontakta johan.mattsson@gbgfotboll.se