Sammandrag hösten 2020 (6-8 åringar)

Göteborgs Fotbollförbund har igår (2020-06-24) tagit ett beslut kring höstens spel för åldersgrupperna 2014, 2013 och 2012.

8-åringar (födda 2012), spelformen 5 mot 5 med sarg

Samtliga av höstens sammandrag för 5 mot 5 ställs in för 8-åringar.

Istället kommer vi erbjuda enkelmatcher vecka 35-40 (seriespel) de kommande dagarna som kommer ut i ett separat mejl till föreningarna samt som en nyhet på vår hemsida. Matcherna kommer inte ha ett krav att spelas med sarg, dvs. kommer matcherna kunna spelas utan sarg, precis som för 9-åringar.

Inget krav på workshops kommer att finnas.

6-7-åringar vars sammandrag (födda 2013 & 2014) är på lördagar och i spelformen 3 mot 3 med sarg

Här kommer vi i nuläget med nuvarande restriktioner inte kunna genomföra sammandragen men kommer öppna upp anmälan för om restriktionerna ev. upphävs. Vi kommer med minst 2 veckor varsel (föreningen kan begära 3 veckor) ta ett beslut om sammandraget genomförs. Beroende på restriktioner kan dessa sammandrag komma att genomföras utan publik.

Inget krav på workshops kommer att finnas.

Anmälan till respektive sammandrag kommer återfinnas här senast den 3 juli.

http://gbgfotboll.se/barn-ungdom/3-mot-3/sammandrag/