Dokumentation spelordningsmöten senior och junior

Vecka 4 och 5 genomfördes spelordningsmöten med ett nytt format för våra senior- och juniorserier.

Mötena innehöll ett informationsmöte med fokus på Fair Play-direktiven och även matchguiden för seniorer avhandlades. Därefter genomfördes samtal ihop med och utan domare samt domarcoacher angående matchklimatet innan vi slutligen genomförde matchläggningen. Totalt sett ett mycket lyckat upplägg! I år skedde allt digitalt och nedan finner ni både presentationer samt inspelning av informationsmötet och samtalsmöten.

Video

Spelordningsmöte 2021 (Informationsmöte samt samtalsmöte) - Senior

Spelordningsmöte 2021 (Informationsmöte samt samtalsmöte) - Junior

Här finns dokmentationen som presenteras i videon

Informationsmöte (del 1)

Min fotboll

Domarinformation (del 2)